Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Святкування 8 Березня у дошкільному підрозділі Грушівського НВК

Дата: 06.03.2019 17:31
Кількість переглядів: 230

Свято серед дітей – це вікно для дитини у хвилюючий світ музики, поезії, захоплюючих ігор і задумів. Це спільні переживання, самоствердження, радість усвідомлення власних творчих можливостей, очікування чуда, радість  від сюрпризів. 5 березня 2019 року – у дошкільному підрозділі Грушівського НВК відбувся святковий концерт, присвячений Міжнародному жіночому дню 8 березня.

Виховательки закладу Головач А.І., Головата М.М., Романюк А.М. та Келдеруш А.І. підготували разом зі своїми вихованцями прекрасне весняне свято. Діти вітали дорогих матерів, бабусь, виховательок та дівчат зі святом весни, святом жінки. Вихованці красномовно декламували вірші, весело співали пісні, артистично виконували інсценівки та майстерно танцювали, приємно вражаючи своїх батьків проявленими талантами.  Також захід супроводжувався віршованими виступами вихованців, які поетично дякували своїм матерям, бабусям за любов, підтримку та дбайливість. Наприкінці свята діти подарували різноманітні подарунки зроблені власними руками від щирого серця.

Свято 8 березня серед дошкільнят вдалося на славу й принесло у душі малечі та їх батьків красу весни, ніжність квітів та сонячне тепло. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь