Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Свято 8-го березня у Грушівському НВК

Дата: 12.03.2019 10:15
Кількість переглядів: 268

За вікном весна. Пора, що приносить відчуття свіжості, аромат талого снігу, тепло сонця. А ще свято найпрекраснішої половини людства, свято 8 Березня, свято жінок, берегинь життя людського. І саме це свято є символом усього найкращого в житті – сердечності, доброти, кохання, радості і тепла. 4 березня 2019 року у Грушівському НВК відбувся святковий концерт в початкових класах, присвячений Міжнародному жіночому дню 8 березня “Lumea traieste prin femeie”.

Учні молодших класів підготували для своїх мам та бабусь вітальні програми. Діти дарували їм щирі побажання, пісні, декламували вірші тощо. До свята готували розповіді про мам та бабусь. Своїми руками зробили подарунки. У цей день березня кожний учень намагається привітати своїх дорогих мам, жінок, подруг, бабусь, послати їм найтепліші слова. Такі ж щирі, теплі вітання лунали і в нашій школі.

7 березня учениці 8-9-х класів, під керівництвом заступника з ВР Зінкевич Д.В. та педагога-організатора Мудрак М.Г., організували свято-конкурс «Нумо, дівчата!». У конкурсі брали участь дві команди: “Black and White” та “Tik-Tak”. За кількістю набраних балів перемогла команда “Black and White ”.

“Наші дівчата показали всі свої таланти і вміння. За їх успіхами стежили шановні і мудрі вчителі – журі, та морально підтримували вболівальники-хлопці. Дякуємо усім хто намагався зробити цей конкурс цікавим і незабутнім.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь