Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Робоча нарада під головуванням голови сільської ради

Дата: 12.03.2019 17:11
Кількість переглядів: 408

7 березня у сільський раді Волоківської ОТГ відбулася робоча нарада під головуванням голови сільської ради Волоківської ОТГ Валентина Глопіни та за участі начальника управління освіти Глибоцької райдержадміністрації Василя Барарюка, а також директорів ЗЗСО, НВК, завідуючих ДНЗ, директорів закладів культури та спорту розташованих на території ОТГ, заступників голови та працівників сільської ради, директора ТзОВ «ГАЛС ЛТД».


В ході наради розглядалися актуальні питання реалізації реформи децентралізації зокрема в сфері освіти, спорту, культури.  Щодо ефективної співпраці управління освіти РДА та органу управління освітою у складі виконавчого комітету сільської ради ОТГ на організаційному етапі висловів свої бачення Василь Барарюк, начальник управління освіти Глибоцької райдержадміністрації.  Родіка Тіміш, новопризначений начальник відділу освіти, молоді та спорту, культури, туризму Волоківської ОТГ, зазначила що діяльність відділу у структурі виконавчого комітету регламентовано нормативно-правовою базою, зокрема Закон України «Про освіту» «регулює суспільні відносини, що виникають у процесі реалізації конституційного права людини на освіту, прав та обов’язків фізичних і юридичних осіб, які беруть участь у реалізації цього права, а також визначає компетенцію державних органів та ОМС у сфері освіти».  Валентин Глопіна, голова сільської ради Волоківської ОТГ привернув увагу учасників на найактуальніших кроках у ході реалізації перспективного плану громади. 

 Наприкінці наради учні Волоківської ЗОШ І-ІІІ ст. разом з вчителями запропонували присутнім долучитися до святкування ювілею Т.Г.Шевченко, взявши участь у спільному читанні творів Кобзаря.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь