Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Увага для учнів та молоді!!! «НАУКОВИЙ ПІКНІК З МАРІЄЮ КЮРІ». У ЧЕРНІВЦЯХ ПРОВЕДУТЬ ФЕСТИВАЛЬ, ЩО ПОПУЛЯРИЗУЄ НАУКУ

Дата: 23.04.2019 09:34
Кількість переглядів: 300

26 травня у Чернівцях проведуть ІІ Науковий пікнік на тему: «Науковий пікнік з Марією Кюрі». Початок о 12:00 на Соборній площі. Усі охочі розкриватимуть для себе таємниці фізики, хімії, біології, ІТ та інших сфер науки. Проект «Scientific Fun – Наукові пікніки в Україні» – це інтерактивні експерименти для жителів різних міст України з метою популяризації науки серед молоді. У рамках заходу відбудуться фестиваль, лекції, стажування учнів шкіл студентами університетів. А також проведуть конкурси, квести, розіграші.

«Проект спрямований на популяризацію науки для дітей. Зокрема математики, фізики, хімії, біології, історії, екології, ІТ-технологій, психології, медицини тощо шляхом участі у підготовлених експериментах у рамках «наукових пікніків», – йдеться у повідомленні. Організатори заходу запрошують зацікавлені навчальні заклади області та наукові установи долучитися до цікавих дослідів, експериментів як учасників заходу.

«Найголовніше в ньому – це підготовка, бо під час неї у студентів, викладачів і вчителів руйнуються стереотипні рамки подачі інформації. Вони стараються зробити свою частинку науки цікавою, доступною і зрозумілою»,  – розповіла у коменатрі «Шпальті» координаторка проекту Богдана Бойчук.

Контактні телефони:
+380663662464 – Сабадаш Наталія Володимирівна;
+380508840171 – Фоменко Василь Володимирович;
+380994073656 – Бойчук Богдана Михайлівна.

Організатори проекту: управління молоді та спорту ОДА спільно з Чернівецьким обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді, та відділом STEM-освіти ІМЗО.

Джерело за посиланням 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь