Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Свято „Прощавай, початкова школо!” у Грушівському НВК

Дата: 23.05.2019 16:14
Кількість переглядів: 311

Яскравим і незабутнім стало свято «Прощавай, початкова школо!», що відбулося 23 травня у Грушівському НВК. На свято, яке підготували учні зі своєю першою вчителькою Беженар Р.І., завітали: вчителі, батьки та учні початкової ланки.Маленькі випускники декламували вірші, у яких дякували своїй першій вчительці Беженар Р.І., та вчителям, які протягом 4 років давали їм знання з різних предметів: Оленюку В. О., Попович В.Г., Поповичу А.М. та Садовей Г.М. Учні також виконали багато гарних пісень, а саме: «Вчителі», «Прощавай, рідна школа!» тощо.
Після виступу учнів, перша вчителька привітала випускників та побажала їм успіхів у подальшому навчанні. І хоч розставатись завжди сумно, та нічого не стоїть на місці: діти ростуть, вчителі виходять зустрічати нове покоління діток, щоб навчати їх і виховувати. Отже, бажаємо нашим маленьким випускникам добре вчитися у старшій школі та не забувати свою вчительку, яка віддала кожному з них частинку себе.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь