Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Буковинські зустрічі 2019

Дата: 01.10.2019 13:02
Кількість переглядів: 357

28 вересня у Чернівцях у Літньому театрі відбулося 4-годинне театралізоване дійство у рамках міжнародного фольклорного фестивалю «Буковинські зустрічі». Mета фестивалю – збереження фольклору і традицій як на Буковині, так і в інших регіонах Європи, де проживають вихідці з нашого краю.

Цьогоріч він святкує 30-ту річницю. Щороку фестиваль проходить в різних країнах, а ювілейний захід провели саме в Чернівцях. На фестиваль до Чернівців приїхало понад 40 колективів, зокрема три з Польщі та чотири з Румунії.

Наші представники Будинку Народної Творчості та Дозвілля - Оркестр народних інструментів «Трандафір» та танцювальний ансамбль «Мерцішор» мали честь взяти участь у цьому колоритному заході. Соло на наї виконала наша маленька і талановита зіронька Патрісія Іванець. Глядачі вшанували теплими оплесками  виступ наших артистів.

Інформацію підготовлено в рамках проекту «Різні громади - спільні рішення для економічного зростання», який реалізується через ініціативу «Мери за економічне зростання»

#M4EG#Агенція_розвитку_громад_Буковини#Різні_громади_спільні_рішення_для_економічного_зростання

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь