Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

З 1 жовтня змінюються номери рахунків для сплати податків

Дата: 11.10.2019 13:40
Кількість переглядів: 277

Податківці нагадали, що з 1 жовтня Казначейство розпочало перехід на міжнародні номери рахунків при обслуговуванні бюджетів за доходами. Це означає, що з 1 жовтня 2019 реквізити бюджетних рахунків для сплати податків і зборів змінюють відповідно до вимог стандарту ІВАN.

Відповідні норми містить постанова Правління Національного банку України від 28 грудня 2018 року № 162 «Про запровадження міжнародного номера банківського рахунку (IBAN) в Україні» З 01.10.2019 до 31.10.2019 діятиме перехідний період для сплати за такими рахунками. З 1 листопада у платіжках обов'язково потрібно буде зазначати рахунки за стандартом IBAN.

Для України IBAN буде складатися з 29 літер і цифр: перші 10 знаків - це код країни і код банку, останні 19 - номер рахунку клієнта банку. По першим двом літерам можна буде одразу розпізнати країну-учасника - Україна (UA), а за допомогою контрольного розряду - забезпечити унікальну перевірку рахунку клієнта на коректність. При цьому чинний номер аналітичного обліку залишається незмінним.

Джерело за посиланням

Інформація підготовлена в рамках проекту «Різні громади - спільні рішення для економічного зростання», який реалізується через ініціативу «Мери за економічне зростання»

#M4EG#Агенція_розвитку_громад_Буковини#Різні_громади_спільні_рішення_для_економічного_зростання

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь