Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Заходи до Дня захисника України у Грушівському НВК І-ІІ ст

Дата: 15.10.2019 15:35
Кількість переглядів: 290

З 9 по 11 жовтня 2019 року у Грушівському НВК І-ІІ ст. проходили заходи з нагоди відзначення Дня захисника України, метою яких є виховання нашої молоді в дусі військових традицій країни, формування патріотичної свідомості, формування і розвиток мотивації, спрямованої на підготовку до захисту держави і служби у Збройних Силах України та інших військових формуваннях.

9 жовтня учні 7-9 класів переглянули відеоматеріали про борців за незалежність та воєнну історію України та її героїв. 10 жовтня вихователь ГПД Попович В.Г. провела диспут на тему: «Захист Вітчизни – гордість України», після бесіди учні висловили свої думки через призму своїх малюнків. 11 жовтня класні керівники 2-4 класів, а саме: Мудрак М.Г. (кер. 2-го класу), Попеску М.Г. (кер. 3-го класу), Кімчинська М.І. (кер. 4-го класу) провели єдиний урок на тему: “В єдності - наша сила”. Під час даного уроку класний керівник 2-го класу Мудрак М.Г. розповіла школярам про відзначення даного дня, про 4 головні події, які співпали в один день. Також, підготувала для учнів цікаві загадки та ребус до даної теми. Дівчатка 3-го класу виконали пісню присвячену захисникам країни. Мужні хлопчики 4-го класу, одягнені в стиль військової форми, підготували цікаві історії, спогади воєнних часів своїх прадідів. Наприкінці заходу наймолодші учні переглянули мультфільм про козаків.

Також, до Дня захисника України вчитель образотворчого мистецтва Захарчук М.І. у 5-7 класах організувала конкурс малюнків «Козаки очима дітей». Юні живописці були нагородженні почесними грамотами.

У «День захисника України» ми приєднуємося до привітань на адресу всіх захисників нашої Вітчизни! Ми вдячні тим, хто, ризикуючи власним життям, захищає нашу Україну, береже добробут в українських оселях та бореться за мир на рідній землі. Ми дякуємо солдатам України, які зараз перебувають у зоні АТО. Нехай ваші сила і мужність завжди опираються на любов та підтримку рідних і близьких людей. Міцного здоров’я, успіхів і надійного тилу! З Днем захисника України!!!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь