Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

День захисника України у Валякузьминській школі

Дата: 15.10.2019 15:15
Кількість переглядів: 611

На передддень 14 жовтня – Дня захисника України, Дня українського козацтва, Дня української повстанської армії (УПА), Дня святої Покрови Пресвятої Богородиці – у Валякузьминській школі було проведено Єдиний урок «Слава героям України!», години спілкування , вікторини метою якого стало формування в учнів розуміння понять «єдність», «цілісність», «незалежність», «герой», «патріот», «захисник», плекання громадянських якостей, почуття щирої поваги і вдячності до захисників Вітчизни усіх поколінь та історичних віх.

Класні керівники 2- их класів Алексейчук Ю. В.та Тарасова Л. К. провели свято «Козацькому роду, немає переводу».Хлопчики відчували себе справжніми козачатами , яким слід було пройти ряд завдань на : швидкість, хитрість , здібність , хоробрість , активність та ін.

Свято завершилось врученням медаль для всіх козачат.

І дорослим, і дітям було відрадно, що вони причетні до гарної із славних традицій – вшанування захисників Вітчизни.

Учні, з усією щирістю дитячої душі бажали нашим захисникам України благополуччя і сил, здоров’я і щастя, мужності, стійкості, витримки. А ще з великою надією висловлювали переконання, що Мир – це Добро, а Добро завжди перемагає!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь