Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

День протидії торгівлі людьми у Грушівському НВК

Дата: 22.10.2019 09:47
Кількість переглядів: 231

18 жовтня відзначається Європейський день боротьби з торгівлею людьми, який був започаткований 2007 року Європейським Парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми, – особливо жінками та дітьми, – небайдужості громадськості до цього явища та візуалізації проблеми на глобальному рівні. У Грушівському НВК І-ІІ було проведено ряд заходів відповідно до плану роботи закладу та методичних рекомендацій на поточний навчальний рік.

 А саме: 17 жовтня вчитель українознавства Оленюк В.О. ознайомив старшокласників (учнів 7-9 класів) із проблемою торгівлі людьми, основними способами втягнення дітей у торгівлю людьми, пояснив шляхи уникнення цієї проблем. Після корисної бесіди учні переглянули відеоролик про дану проблему в Україні та в усьому світі.

Також цього дня заступник директора з ВР Зінкевич Д.В. спільно з учнями 9-го класу оформили плакати до даної теми українською та румунською мовами: "Ні - торгівлі людьми!", "Traficul de copii nu e o joac?, e un abuz!" та інформаційні буклети.

18 жовтня заступником з ВР та учнями 5-го класу було оформлено інформаційну виставку "Правда про торгівлю людьми!" для ознайомлення в навчальному закладі.

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь