Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Твій друг – безпечний рух!

Дата: 15.11.2019 09:10
Кількість переглядів: 284

З метою посилення профілактичної та роз’яснювальної роботи, підвищення рівня культури поведінки дітей на дорогах головою Волоківської ОТГ Глопіною В.І. було видано розпорядження №69/01-06 від 17.10.2019 року «Про оголошення тижня безпеки на дорогах» серед учнів шкіл громади. Таким чином, у Грушівському НВК був проведений Тиждень безпеки на дорозі з 21.10 по 25.10.2019 року. До участі в ньому були залучені учні 1-9 класів та вихованці дошкільного підрозділу закладу.

Протягом даного тижня були проведені наступні загальношкільні заходи:

- лінійка по відкриттю тижня;

- виставка в шкільній бібліотеці на тему «Дотримуйся Правил дорожнього руху!»;

- години спілкування (1-6 класи);

- єдиний урок «Твій безпечний шлях до школи» (2-4 класи);

- конкурс малюнків «Твій друг – безпечний рух» (2-4 класи);

- конкурс плакатів «Дорожня грамота» (7-9 класи);

- лінійка по підведенню підсумків Тижня безпеки на дорозі.

У конкурсі малюнків «Твій друг – безпечний рух» взяли участь учні 2-4 класів.
У конкурсі плакатів «Дорожня грамота» взяли участь учні 7-9 класів.
Також проведені класні виховні заходи, які були цікавими та змістовними, сприяли повторенню, вивченню та закріпленню знань Правил дорожнього руху.
Заслуговують на увагу наступні проведені заходи:
заочна подорож «У гостях у Світлофора Моргайка», проведена з учнями 1-го класу класним керівником Беженар Р.І., гра «Червоний, жовтий, зелений», проведена з учнями 2-го класу класним керівником Мудрак М.Г., ситуативна гра «Мій друг – дорожній рух», проведена з учнями 3-го класу класним керівником Попеску М.Г., єдиний урок «Твій безпечний шлях до школи», проведений вихователем ГПД Попович В.Г., заняття у середній та старшій дошкільних груп «Подорож до Країни дорожніх знаків», проведені виховательками Головатою М.М. та Головач А.І.
Проведення Тижня показало, що учні в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом.

Тиждень поглибив знання учнів у відповідній сфері, сприяв розвитку практичних навичок, поглибленню знань Правил дорожнього руху.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь