Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

До уваги громадян!

Дата: 23.06.2022 10:22
Кількість переглядів: 1114

Фото без описуШановні жителі Волоківської громади!
Одним із конституційних обов’язків громадян України є обов’язок сплачувати вчасно податки та збори у розмірах, встановлених законодавством. 
Стабільність розвитку нашої громади цілком залежить від надходжень до бюджету, а саме від того, як ми з вами добросовісно сплачуємо обов’язкові платежі.     Платниками податків є як юридичні так і фізичні особи, надходження від яких першочергово спрямовуються на розвиток нашої громади, а саме на утримання закладів освіти, культури, охорони здоров’я, надання матеріальних допомог населенню, та фінансування об’єктів сфери благоустрою.
Одними із найбільших бюджетоутворюючих джерел громади є  земельний податок та податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Тому, відповідно до  вимог чинного законодавства, жителям сільської місцевості необхідно звернутися в старостати, з метою отримання  податкового повідомлення про нарахування плати за землю, жителям міста повідомлення будуть надіслані поштовим зв’язком.
В громаді працює комісія з питань забезпечення своєчасності повноти сплати податків, зборів та інших обов’язкових платежів до бюджету громади, якою систематично проводиться аналіз сплати надходжень по податках в розрізі платників.
Шановні мешканці  Волоківської територіальної громади , наголошуємо на необхідності, щодо своєчасної сплати податків до бюджету громади, з метою уникнення нарахування штрафних санкцій за несвоєчасну сплату податків.
 З повагою,
Волоківський сільський голова                                       
Валентин Глопіна


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь