Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Oбласний онлайн – семінар, для  представників територіальних громад області, керівників і спеціалістів агроформувань, що знаходяться на території громад області, фермерів та всіх зацікавлених осіб

Дата: 20.06.2024 09:29
Кількість переглядів: 61

Чернівецьким регіональним навчально-консультативним центром кадрів АПК 25 червня 2024 року з 10:00 до 12:00 год., за дорученням Управління агропромислового розвитку Чернівецької ОВА, буде проведено обласний онлайн – семінар, для  представників територіальних громад області, керівників і спеціалістів агроформувань, що знаходяться на території громад області, фермерів та всіх зацікавлених осіб.

Тема: «Організаційно-технологічні заходи щодо проведення збирання ранніх зернових колосових культур та підготовка до осіннього посіву».

Доповідачі: Управління інспекційної діяльності Чернівецької області, ГУ Держпродспоживслужби в Чернівецькій області, Навчально – методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Чернівецької області, Буковинська державна с/г дослідна станція ІСГКР, ЧРЦ «Інститут охорони ґрунтів».
               
Режим проведення: онлайн із використанням  Google meet  за посиланням: https://meet.google.com/vti-qmdm-rsk


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь