Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Волоківська ОТГ розпочала роботу з розробки власної стратегії розвитку громади.

Дата: 01.03.2018 15:09
Кількість переглядів: 612

27 лютого Волоківська ОТГ розпочала роботу з розробки власного стратегічного плану. На першій зустрічі були присутні актив громади: вчителя, працівники культури, депутати, представники виконавчого комітету ОТГ, представники бізнесу, не байдужі мешканці.

Стратегію розвитку Волоківська ОТГ буде розробляти з допомогою експерта Чернівецького Центру Розвитку Місцевого Самоврядування (ЦРМС) - Олексія Грушко, що створений та фінансується за підтримки Програми «U-LEAD з Європою». Минулого року експерт Олексій Грушко супроводжував три об’єднані громади Чернівецької області щодо розробки стратегій розвитку.

«Cтратегія пишеться не трьома-п’ятьма особами, а фахівцями з різних сфер, активними громадянами. Тому перший крок це буде формування робочої групи. Розробка стратегії є важливим процесом, але не єдиним та головним. Найголовнішим є процес реалізації стратегії, який вимагає затвердження плану реалізації стратегії, а також створення системи моніторингу. Сама стратегія без плану реалізації та моніторингу є мертвим документом», - наголосив Олексій Грушко.

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь