A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

У Волоківській ОТГ засяяла нова Буковинська зіронька

Дата: 19.10.2018 13:02
Кількість переглядів: 279

На днях у Глибоцькому районі відбувся районний етап обласного фестивалю дитячої творчості «Буковинська зіронька», де взяли участь найталановитіші діти району. Волоківську ОТГ представляли учениця 9-го класу Волоківської ЗОШ Павленко Олександра та учениця 8-го класу  Валякузьминської ЗОШ Матещук Руслана. Конкурс проходив протягом 2 днів за ніступними номінаціями: «Вокал», «Художнє читання», та «Хореографія». За свої таланти, сумлінну працю та віддачу дівчата були винагородженні: Матещук Руслана - званням «Міс Чарівність», а Олександра Павленко посіла почесне «ІІ місце» у середній віковій категорії.

Ми всі пишаємося нашими талановитими дітями та бажаємо нашим зірочкам творчих успіхів, натхнення, досягнення поставлених цілей, багато перемог та приємних подій у майбутньому, та не зупинятись на досягнутому!

Дякуємо танцювальному ансамблю «Мерцишор», хореографу Івану Когану, та музикальному оркестру  за допомогу і підтримку! Лише спільними зусиллями можна отримати гарні результати.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь