A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Зроби свою громаду найкращою!

Дата: 20.10.2018 11:45
Кількість переглядів: 299

         «Спільними зусиллями» – це гарний девіз якій характеризує будь яку громаду. Саме таким чином співпрацювали Волоківська ЗОШ І-ІІІ ступенів та керівництво Волоцької ОТГ. Дирекція школи: директор Волоківської ЗОШ І-ІІІ ст. Поклітар Георгій Іванович та заступник з НВР Онофрейчук Марія Георгіївна, відгукнулися на прохання голови Волоцької ОТГ Глопіни Валентина Івановича посприяти благоустрою села (в закладах освіти саме зараз заплановані заходи по благоустрою територій прилеглих до шкіл, а також участь у екологічних акціях). 

          Учні 10-х класів, разом з класними керівниками Зінкевіч Васильом Івановичем та Онофрейчук Галиною Іванівною з позитивним настроєм та бажанням бути корисними, взяли участь у завершальному етапі капітального ремонту сільського міста над р. Бородач.

          Це об’єкт на ремонт якого з місцевого бюджету 2018 року було витрачено 350 тис. грн. Треба відзначити що будівництво фінансово підтримало БУВР (Кавуля А.В.)

          Волоківська ОТГ – молода громада з амбітними планами щодо розвитку на майбутнє. Тому акцент який робиться на молоде покоління, учнів шкіл, шляхом залучення їх до спільної діяльності – вірний підхід до виховання справжніх патріотів громади та країни.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь