Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Святий Миколай завітав до учнів Валякузьминськоі ЗОШ І- ІІ ст.

Дата: 19.12.2018 20:15
Кількість переглядів: 277

Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки. Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали покровителем і заступником дітей. Тож саме вони найбільше чекають на це свято. Адже малеча знає, що за її слухняність, старанність, працьовитість Святий принесе їм безліч подарунків.
19 грудня Святий Миколай завітав і до учнів Валякузьминськоі ЗОШ І- ІІ ступенів,де навчаються стільки талановитих, обдарованих дітей.

Інсценізацію свята даної тематики підготували учні 6 класу спільно із класним керівником Сусак Людмилою Іванівною, вчителем музики Смирновим Юрієм Миколайовичом та педагогом- організатором Загарюк- Дамян Крістіною Степанівною .Свято розпочала із цікавої історії про святого Миколая бібліотекар села Меус Віра Григорівна, яка також презентувала нову книгу про історії та життя святого Миколая , що отримали на бібліотеку. Акцентувала на тому, щоб учні частіше відвідували бібліотеку та цікавилися новою літературою.
Та яке свято без подарунків? Дитячі мрії здійснюються! За сприяння заступника голови Волоківськоі ОТГ Тодосана Сергія Михайловича та директора птахофабрики Вівчара Романа Івановича кожній дитині школи були надані солодкі подарунки. 
Адміністрація школи ,висловлює подяку усім хто приєднався до привітання дітей. Немає нічого більш приємного, ніж посмішки на дитячих обличчях. Цього року діти ще раз переконались, що дива трапляються. — с Маріей Жижиян.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь