Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Святий Миколай завітав до Грушівського НВК

Дата: 20.12.2018 09:27
Кількість переглядів: 372

Це найбажаніший день у році для дітлахів. Напередодні свята діти пишуть Св. Миколаю листи зі своїми побажаннями і вкидають їх в поштову скриньку, або кладуть на вікно. У день перед святом згадують усі добрі і злі вчинки, зважують чого більше. Чи буде подарунок або різка? Бо чемні діти обов’язково знайдуть під подушкою подарунок, а неслухняні - прутик. Ця різочка є своєрідним попередженням дитині, що час задумуватися над своєю поведінкою і виправитися. Малюки  завжди з нетерпінням очікують  на 19 грудня. Адже саме в цей час на кришталевих санях їде до нас з неба Святий Миколай. Він не оминає жодної хатини, де живе дитина.  Така казка завітала і до Грушівського НВК. Всі вихованці  садочка та учні молодших класів з великим хвилюванням очікували на свято Миколая. І ось настав цей довгоочікуваний момент. Всі нарядні та усміхнені в очікуванні свята.

 

Вихователі молодшої та старшої дошкільних груп Романюк А.М. та Головата М.М. спільно з музичним керівником Садовей Г.М. підготували цікавий захід до дня Святого Миколая. Молодші дошкільнята декламували вірші, співали пісні та колядували для головного гостя – Миколая. Також, підготували цікаву стилізовану п’єсу на сучасний лад «Коза та троє козенят». За такі  старання Св. Миколай привітав усіх присутніх зі святом і роздав малятам подарунки.

Вихованці старшої групи були вдягнуті у вишиті сорочки, показавши повагу до народних традицій та свят. Дітки розказували вірші, співали пісні про Миколая, колядки. А під кінець на свято завітала дівчинка-ангел, яку Св. Миколай відправив, щоб вона побажала вихованцям міцного здоров’я, щастя, здійснення усіх найзаповітніших мрій та вручила дітям подарунки. Вихованці гарно подякували та помолилися за здоров’я та благополуччя.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь