Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новорічні ранки у Грушівському НВК

Дата: 31.12.2018 11:09
Кількість переглядів: 273

Новорічні та різдвяні свята ? це, мабуть, найчарівніший час в році, коли всі поринають в атмосферу дива і дарують собі та своїм близьким незабутню казку. Таку казку подарували вихованці та учні Грушівського НВК своїм рідним та близьким. 26 грудня учні 1-9 класів Грушівського НВК відсвяткували Старий Новий рік. Немов справжня казка завітала до нашого закладу. Дивовижний та чудовий світ повстав на наших очах: 12 місяців, королеви та королі, принцеси та принци, звірята, казкові персонажі та музичні таланти нашої школи вітали всіх присутніх з новорічними святами. Приємним сюрпризом для всіх діточок, стала поява Діда Мороза, Снігуроньки та Нового 2019 року, які запалили тепло новорічних свят у серцях кожного учня.

Новорічні свята - це чудовий спосіб проявити свої акторські здібності. Учні нашого закладу продемонстрували свої здібності через інсценізацію наступних п’єс та казок: «12 місяців» (1 клас), «Андрійвська вечірниця» (2 клас), «У лісній школі» (3 клас), «У країні чудес» (5 клас).

27 грудня вихованці нашого закладу відсвяткували Старий Новий рік. Свято походило у кілька етапів. Вихованці молодшої групи «Сонечко» продемонстрували гостям: хороводи, щедрівки, колядки, пісні, танці та інсценізували сценки «Всесвітні принци та принцеси» та «Лисичка у лісі».

Також дуже нас порадували вихованці старшої групи «Веселка». Вони співали пісні, щедрівки, колядки, декламували вірші, вели хороводи та інсценізували сценку «Білосніжка та семеро гномів» тощо.

  Ялинка, подарунки, веселий сміх дітей, блискучі яскраві вогники — усе це робить новорічні свята найпрекраснішими та незабутніми для всіх.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь