Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

ФЕСТИВАЛЬ КОЛЯДОК 2019 У ВОЛОКІВСЬКІЙ ОТГ - ВІДБУВСЯ!

Дата: 11.01.2019 12:11
Кількість переглядів: 266

Волокіська громада традиційно організувала і прийняла гостей з усього Глибоцького району, та поза його межами. Ми були раді бачити і почути кожного з колективів, з Чагора,  Тереблечи, Багринівки, Карапчіва, Йорданешть з гарними колядками, новими і забутими. У залі царила святкова, і водночас спокійна духовна атмосфера. Всі з завмиранням душі прислуховувалися до колядок.

Серед поважних гостей були Едмонд Неагоє, консул Румунії у Чернівцях, протопот Герцаївського району Георгій Мороз, сільський голова Глопіна Валентин, і головна родзинка фестивалю – спеціально запрошений гість – переможець шоу каналу 1+1 «Голос Країни 7» - Олександр Клеменко.

Дякуємо за допомогу в організації цьогорічного фестивалю Протопопу Глибоцького району Іоану Горда, керівнику БНТД Івану Семенюку, керівнику церковного хору церкви Святого Миколая села Волока, Івану Боднару, вчителю музичного виховання Волоківської школі Георгію Гостюку, Волоківському сільсьському голові Глопіні Валентину. Окрема подяка за інформативно-логістично-техничну допомогу приносимо також новоствореному Центру економічного розвитку у Волоківській ОТГ, який діє у межах проекту ЄС M4EG "Різні громади - спільні рішення для економічного зростання".

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь