Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Зустріч випускників у Валякузьминській ЗОШ

Дата: 11.02.2019 09:20
Кількість переглядів: 259

Щороку, у другу суботу лютого Валякузьминська ЗОШ І- II ступенів гостинно відчиняє двері, запрошуючи випускників які закінчили 50, 45, 40, 35, 30, 25, 20, 15, 10 і 5 років тому школу у рідні стіни на вечір-зустріч. Незважаючи на різну погоду у коридорах закладу можна зігрітися усмішками, жартами та спогадами про шкільні роки колишніх учнів.

З привітальним словом до випускників звернулася директор школи Паламар С. Д., яка привітала колишніх учнів із цим прекрасним святом дитинства. Дух дитинства, бажання обмінятися спогадами про чудову пору життя запросили їх до школи, а ще хотілося зустрітися з тими, хто віддав свої кращі роки юності, хто формував їх свідомість такими потрібними моральними рисами, як доброзичливість, патріотизм, дружба, відданість, чесність, підтримка друга. Цьогорічна програма була побудована в стилі ревізорів у ролі учнів 9 класу Стрілецької Юлії та Богданюка Олега. Решта учнів 9 класу виконували роль агентів, які ретельно вивчали цілий місяць кожний випуск, щоб здивувати гостей на святі. Для кожного випуску класним керівником Котик Д. І. були підготовлені цікаві презентації із шкільного фотоальбому  зроблені емблеми до кожного випуску.

Музичні вітання готували також учні 9 класу під керівництвом Смирнова Ю. М. та Смирнова Л. В. Танцювальні композиції підготували : Черней Дарина- учениця 5 класу, Грінчук Анна- учениця 7 класу та Максимова Олександра- учениця 9 кл.

Випускники зустрілися зі своїми наставниками – вчителями, дякуючи їм за невтомну працю, за те, що навчали розумному, доброму, вічному. Невимушена, тепла атмосфера була сповнена радістю зустрічі, гордістю вчителів за своїх вихованців, які стали дорослими, вдячністю колишніх учнів своїм педагогам. Не забули згадати тих випускників та вчителів, хто відійшов у вічність. Пам’ять про них усі присутні вшанували хвилиною мовчання.

Радісна і хвилююча зустріч поєднала людей, які колись разом навчались, ділили труднощі та перемоги, подарувала чудову нагоду поспілкуватись та дізнатись, як склались життєві дороги один одного.

Підсумком свята було вручення від ревізорів для директора школи відзнаку « Честь школи», за те, що тут навчали, виховували таких учнів, які стали прекрасними людьми!!!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь