Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Виплата монетизованих субсидій пенсіонерам здійснюватиметься одночасно з виплатою пенсій

Дата: 20.02.2019 09:55
Кількість переглядів: 286

Фото без опису

З 1 березня 2019 року, відповідно  до Постанови  Кабінету  Мінстрів України №62 від 6 лютого 2019 року, виплату житлових субсидій у готівковій формі особам, які одержують пенсії, здійснюватиме Пенсійний фонд України.

Фінансування проводитиметься у той спосіб, яким особа отримує пенсію (через банківську установу або відділення поштового зв’язку).

Підставою для виплати житлової субсидії пенсіонерам області слугуватимуть реєстри структурних підрозділів з питань соціального захисту населення.

Субсидійні кошти  будуть виплачені одночасно з пенсійними.

Прес-служба Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області

 

 

До уваги пенсіонерів одержувачів субсидій

 

Постановою Кабінету Міністрів України від 06.02.2019 № 62 визначено, що  виплата житлових субсидій особам, які одержують пенсії, у готівковій формі здійснюватиметься через Пенсійний фонд України шляхом перерахування коштів на пенсійні рахунки в уповноважених банках або через виплатні об’єкти АТ “Укрпошта”. Такий механізм виплати передбачений для субсидій, розміри яких визначено органами соціального захисту населення із жовтня минулого року, та проводитиметься починаючи з березня цього року одночасно із виплатою пенсій. Зазначимо, що виплатний період триває з 4 по 25 число місяця.

Звертаємо увагу одержувачів пенсій, що для отримання цієї виплати додатково надавати будь-які документи до органів Пенсійного фонду не потрібно.

Прес-служба Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь