Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Посадіть дерево!

Дата: 10.04.2019 12:28
Кількість переглядів: 314

Споконвіку берізки вшановували давні слов'яни, вважаючи їх священним деревом. Продовжуючи давні традиції, випускники 9 класу Валякузьминської ЗОШ І-ІІ ступенів посадили на згадку про себе на території школи білокорі красуні. Місце для висадки виділила дирекція ЗЗСО. Саджанці дерев закуплені й доставлені в школу працівниками Волоківської сільської ради за ініціативи Глопіни Валентина Івановича, голови ОТГ. Учні, під керівництвом Світлани Дмитрівни, директора ЗЗСО,  посадили 20 берізок.

Найстарші учні вирішили посадити молоді берізки, аби внести свій посильний вклад у озеленення території закладу освіти. А ще був у них стосовно висадки дерев свій давній особливий план – кожен із випускників прагнув залишити тут у живому паростку часточку себе…

Добра справа – завжди значуща, а якщо вона має наступників, то стає важливішою вдвічі. Є надія, що почин випускників 2019 року матиме продовження і в наступні роки. А їхній березовий гайок у майбутньому буйно розростеться і прикрасить територію школи, а також буде тішити око пішоходів сала.

Час так швидко летить… Виросте мальовнича алея біля рідної школи, виростуть і юні садівники. І приведуть до школи уже своїх синів і дочок і скажуть: «Це дерево саджав я: воно було маленьким, як і я тоді. І як ти зараз. Зростай, укорінюйся, тягнись до неба, миле моє дитя!» Посадіть дерево! Особливо біля школи! Нехай воно є нагадуванням, що життя вічне, ніколи не закінчується, бо над головою щовесни шумлять зелені красуні!

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь