Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Щоб повірити у добро, треба почати чинити його. (Л.Толстой)

Дата: 11.04.2019 09:07
Кількість переглядів: 331

У Валякузьминській ЗОШ І-ІІ ступенів проходив Місячник добрих справ. Метою Місячника було прищепити любов дітей, дорослих до бажання зробити для когось щось добре, приємне, корисне. Адже є багато людей, які б хотіли комусь допомогти, але не знають кому та чим. Наші вихованці разом із батьками та педагогами завжди стараються приймають участь у різноманітних акціях милосердя, не залишаються байдужими до чужої біди. Та мабуть ,сам Господь направив нас туди ,кому ця маленька наша допомога потрібна була. В школу звернувся соціальний працівник Павлович Т. С., яка запропонувала відвідати чоловічий пансіонат Кіцманського району с. Нижні Синівці.  Метою акцій було: зібрати речі для чоловіків, продукти харчування , засоби гігієни.

 Діти активно почали приносити пакети із речами, продуктами. Також в школі була проведена ярмарка-милосердя, де діти продавали різні солодощі , щоб зібрати кошти на цю акцію.За зібрані кошти ми закупили: олію, муку, цукор, крупи, пральний порошок та засоби гігієни.
09.04.2019 р. за допомогою прекрасної людини нашого села,
Павловича Івана, разом із учнями школи (Стрілецький Ю. Сухарєв І., Чимчинська Т.,Прокопчук Н.), які були в ролі волонтерів та педагога-організатора відвідали цей пансіонат.

Адміністрація школи щиро висловлює слова вдячності всім, хто долучився до доброї справи. Милосердя й увагу до похилих людей необхідно виявляти не тільки під час проведення певних заходів, а й щодня. Старість не омине нікого. Для вас – це лише краплина уваги, а для людей похилого віку – океан доброти, для вас – це миттєвий порух душі, а для них – невимовне почуття вдячності і щастя, для вас – це хвилина, а для них – останні миті, зігріті теплом вашого серця.

Педагог- організатор - Загарюк-Дамян К. С.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь