Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Твоє здоров’я у твоїх руках…

Дата: 11.04.2019 16:59
Кількість переглядів: 289

“Твоє здоров’я у твоїх руках, тож бережи його щоднини” – саме під таким девізом у Волоківській ЗОШ І-ІІІ ст. був проведений Міжнародний тиждень громадського здоров’я. Всі заходи проведені в рамках цього тижня виявилися дуже цікавими та змістовними. Медична сестра Олер К.М. провела з учнями 5-го класу Всеукраїнський урок «Громадське здоров’я» під час якого були висвітлені питання громадського здоров`я, формування здорових навичок та відповідального відношення до власного здоров’я. Урок був проведений у ІІ етапи: перший включав у себе теоретичну частину, яку висвітлила медична сестра, і ІІ етап – практичний під час якого через інтерактивні методи учні були розділені на 2 групи, вони отримали завдання розробити плакати, на яких потрібно було висловити особисті враження від уроку та відобразити з чим у них асоціюється поняття «здоров’я».

Діти неперевершено справилися із цим завданням. Також, в рамках цього тижня вчитель фізкультури Нікіта Д. П. провів з учнями 5-х, 8-х та 10-х класів майстер клас із виконання фізичних вправ для зміцнення свого здоров’я. 
Вчителька основ здоров’я Пентелейчук Л.В. провела з 5-м класом виховний захід на тему: «В здоровому тілі – здоровий дух». Учні знайшли і прочитали народні приказки про здоров’я, підготували маленькі твори-роздуми, провели конкурс плакатів на тему: «Як зберегти власне здоров’я», закликали всіх присутніх дотримуватися режиму дня, вести здоровий спосіб життя, їсти вітаміни, більше бувати на свіжому повітрі, одним словом – дбати про своє здоров’я.
 
Дуже цікавий та своєрідний флешмоб провели учні 4-го класу під девізом «Ми за здоров’я».  «Здоров’я — найвища цінність», хочеться тільки, щоб людина починала замислюватись над своїм здоров’ям не тоді, коли захворіє, а значно раніше. Адже не так важко дотримувати режиму, щодня робити зарядку, стежити за вчасним і раціональним харчуванням. Бережіть здоров’я, зміцнюйте й примножуйте його! І пам’ятайте про те, що здоров’я — найцінніший скарб, і від вас залежить, чи зумієте ви зберегти його на довгі роки.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь