Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

УВАГА! Конкурс Проекту ДТЕК «Енергоефективні школи: нова генерація» посади дерево!

Дата: 18.04.2019 10:32
Кількість переглядів: 406

А чи знали ви, що 4 дорослих дерева за добу віддають в атмосферу стільки кисню, що його вистачає для дихання однієї людини? Все більше людей цікавляться Конкурсом «Посади дерево», а також самостійно організовуються і висаджують кущі та дерева, щоб оздоровити «зелені легені» нашої планети. Ми вирішили підтримати таку корисну ініціативу та продовжити проведення Конкурсу. Конкурс триватиме до 31 травня 2019 р. Процедура розповсюдження фото у рамках Конкурсу «Посади дерево» через соціальні мережі:

1. Кожен бажаючий може взяти участь у Конкурсі. Варто лише зробити 2 фото: учасник(ки) із саджанцем до посадки, учасник(ки) конкурсу на фоні посадженого дерева або змонтувати відеоматеріал процесу посадки.

2. Пропонуємо два варіанти розміщення фото або відеоматеріалів (на вибір):

a) у коментарях під постом з описом конкурсу на нашій сторінці у Facebook з #ПосадиДерево #ЕЕШ #ДТЕК і кількістю та назвою саджанців;

b) шляхом надсилання матеріалу в Direct на нашу сторінку в Instagram та розміщення його на своїй власній сторінці з #ПосадиДерево #ЕЕШ #ДТЕК і кількістю та назвою саджанців. 

Репости з описом конкурсу та вашими особистими фото, що будуть розміщені у особистих профілях,вітаються та враховуватимуться при оцінці результатів!

А чи знали ви, що 4 дорослих дерева за добу віддають в атмосферу стільки кисню, що його вистачає для дихання однієї людини?

Допоможіть собі та своїм близьким вільно дихати чистим повітрям, зробіть власний внесок у озеленення планети - посадіть дерева та поборіться за ПРИЗИ в номінаціях:

1. «Особливе фото або відео висадженого дерева»;

2. «Дерево, висаджене сімейно чи колективно»;

3. «Людина, яка посадила найбільшу кількість дерев».

Призери визначатимуться 31 травня 2019 року. Подарунки оберемо, традиційно, разом з переможцями!

Нагадаємо, що по завершенню першого етапу найкращі учасники отримали у подарунок надувний басейн та мікроскоп із предметним склом.

Тож не будьте байдужими, посадіть СВОЄ ДЕРЕВО!

Джерело за посиланням 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь