Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Благодійна акція «Серце до серця» у Грушівському НВК

Дата: 24.04.2019 16:16
Кількість переглядів: 272

«Серце до серця» — доброчинна акція Всеукраїнського благодійного фонду "Серце до серця", що проходить кожного року, навесні, починаючи з 2006 р.  Метою акції є збір коштів для закупівлі обладнання для дитячих медичних закладів. Суспільний збір коштів здійснювався на допомогу  дітям з вадами слуху та зору, дітям хворим на цукровий діабет, недоношеним новонародженим, а також на придбання обладнання для надання невідкладної допомоги дітям.

В період з 01 квітня по 30 квітня 2019 року у ЗЗСО Чернівецької області проводилась  ХІV благодійна акція  «Серце до серця». Під час акції було проведено роз’яснювальну роботу серед педагогічних, учнівських колективів та батьківської громадськості щодо її мети та актуальності. Учні та вихованці Грушівського НВК взяли участь у даній акції, зібравши кошти, які будуть переведені на рахунок благодійного фонду для закупівлі кардіологічного обладнання у дитячі лікарні Чернівецької області. 

Результати благодійної акції свідчать про те, що в нашому закладі є чуйні, відкриті до допомоги серця і ми в змозі допомогти власним дітям – адже здорові та щасливі діти – то наше з вами майбутнє!

Підготовлено в межах проекту, що фінансується ЄС «Різні громади – спільні рішення для економічного зростання»

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь