Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Штраф: українців почнуть карати за викинуте сміття

Дата: 07.05.2019 11:11
Кількість переглядів: 297

У Київській міській раді запропонували істотно посилити відповідальність для тих, хто смітить у недозволених місцях. Подробиці розкрив в інтерв’ю Радіо НВ депутат Київради Ігор Мірошниченко. Проект звернення до Верховної Ради з відповідною ініціативою вже підтримала постійна комісія з питань екологічної політики.  «Викидання сміття та інших предметів з вікон і дверей вагонів поїздів, за борт річкового або маломірного судна, з вікон і дверей автобусів, маршрутних таксі, тролейбусів або трамваїв тягне за собою попередження або накладення штрафу. Заплатити потрібно буде від 340 до 850 грн«, – поділився він.

Така ж сума передбачена за викидання побутових відходів у населених пунктах за межі ємності, призначеної для збору, утилізації чи переробки сміття. За всі перераховані дії, вчинені повторно, накладатиметься штраф від 850 до 1700 грн.
Також у Київраді запропонували ввести інститут муніципальних інспекторів, які зможуть штрафувати порушників, оскільки, на думку Мірошниченка, патрульні з цим завданням не справляються.

Джерело за посиланням

Підготовлено в межах проекту, що фінансується ЄС «Різні громади – спільні рішення для економічного зростання»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь