Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Ніхто не забутий, ніщо не забуте...

Дата: 08.05.2019 11:55
Кількість переглядів: 300

Сьогодні, у Волоківській ЗОШ І-ІІІ ст. була вшанована пам'ять жертв ІІ світової війни через різні виховні заходи патріотичного спрямування. Темою дня став вислів: «Ніхто не забутий, ніщо не забуте!». Вчителькою трудового навчання у 8-х та 6-х класах був проведений майстер-клас «Зроби мак пам’яті», під час якого учні разом з вчителькою власноруч створили прекрасні червоні квіти: маки – символ пам’яті загиблим у Другій світовій війні.

Був проведений конкурс плакатів «Діти проти війни». У 10-11-х класах працівниками сільської ради та Волоцької бібліотеки філії №13, був проведений перегляд документальних фільмів про ІІ світову війну. Також, варто зазначити, що були проведені акція – спромин «Ваша пам'ять у наших серцях», Урок –реквієм, присвячений захисникам рідної землі, а також, флешмоб: «Квітка пам’яті», вчителем історії був проведений урок про події часів ІІ світової війни, про історію українського війська т.і. Священний обов’язок кожного з нас – бути гідними подвигу батьків і дідів та зробити все для того, щоб на мирній землі виховувати дітей, радіти успіхам у досягненні трудових цілей.

Пам’ятаємо! Перемагаємо!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуПідготовлено в межах проекту, що фінансується ЄС «Різні громади – спільні рішення для економічного зростання»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь