Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Відзначення Дня пам'яті та примирення та Дня перемоги у Грушівському НВК

Дата: 10.05.2019 09:54
Кількість переглядів: 273

 Не щезне з пам’яті людської, не піде в забуття велика трагедія нашого народу – Друга світова війна. Неможливо забути тих, хто поліг у боях, хто віддав своє життя для щастя інших. Воєнне лихоліття не оминуло жодної української сім’ї. Учні Грушівського НВК долучилися до відзначення Дня пам'яті та примирення й 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Для учнів  школи була проведена лінійка пам'яті: «Вклонімося і мертвим, і живим». Під час лінійки діти згадали сумні події Другої світової війни та вшанували подвиг нашого народу в ті страшні роки.

Вчитель образотворчого мистецтва Захарчук М.І. організувала конкурс малюнків до Дня Перемоги серед учнів 5-6 класів.

Вихованці ГПД взяли участь у майстер-класі з виготовлення червоних маків, який провела вихователь ГПД   Попович В. Г. Ці червоні маки -  символи перемоги, виготовлені школярами власноруч, прикрасили груди учнів на єдиному уроці «Пам’ятаємо. Перемагаємо. 1939-1945 рр.», проведеному вчителем українознавства Оленюком В.О. для учнів 8-9 кл.

Отже, ми повинні пам’ятати, якою страшною трагедією для нашого народу була ця війна, та ціну, яку заплатили наші батьки і діди за звільнення України від нацистських загарбників.

Фото без описуФото без описуФото без описуПідготовлено в межах проекту, що фінансується ЄС «Різні громади – спільні рішення для економічного зростання»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь