Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Прощавай, Букварику!

Дата: 10.05.2019 10:12
Кількість переглядів: 287

6 травня у Грушівському НВК відбулося свято “Прощавай, Букварику!” – яскрава подія в житті першокласників. Це свято, на якому першокласники прощалися зі своїм першим і головним підручником – Буквариком. Друзі та родичі першокласників зустріли своїх малят, які враз стали дорослішими. Школярі розказали, чому вони навчилися та представили веселу абетку. Багато діти розповідали як вони Буквар вивчали, а скільки веселих пісень заспівали!

У гості до дітей завітали їх нові друзі: Читанка, Математика, Рідна мова, які задавали їм цікаві завдання і першокласники швидко і правильно виконували їх.

Свято Букварика – це перша сходинка у шкільному житті, яку учні подолали разом із своєю першою учителькою Мудрак М.Г., яка стала їм другою мамою, і другом, і мудрим наставником.

Наприкінці свята першокласники отримали в подарунок сюрприз підготовлений своїми батьками. Веселе свято з піснями, віршами, цікавими завданнями як для дітей так і для батьків залишило про себе приємні відчуття та подарувало радісний настрій на цілий день.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуПідготовлено в межах проекту, що фінансується ЄС «Різні громади – спільні рішення для економічного зростання»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь