Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

День вишиванки у Валякузьминській ЗОШ I-II ст.

Дата: 16.05.2019 18:02
Кількість переглядів: 291

16 травня 2019 року учні та вчителі Валякузьминської ЗОШ I-II ст., як і вся Україна, відзначили День вишиванки. Цього дня всі одягнули вишиванки – національний український одяг, як символ єдності українського народу та приєдналися до акції «Одягни вишиванку». Всі поринули у море радості від різноманітних вишиванок, яскравих кольорів, а деякі не могли намилуватися новою обновкою, які придбали батьки.

Вже традиційно стало в Валякузьминській школі проводити дефіле у вишиванках під оплески учнів та педагогів. Емоцій не передати словами. Кожний відчував себе справжньою зіркою з генетичним кодом! Не обійшлося і без флешмобу із 9-класниками, які намагалися проявити свою любов і патріотизм до своєї держави. У школі сьогодні відчувався піднесений настрій та справжнє свято, яке з кожним роком набирає більше обертів ідей та харизми!
Педагог-організатор Загарюк- Дамян К.С.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь