Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Відкриття літнього мовного табору при Волоківській ЗОШ І-ІІІ ст.

Дата: 03.06.2019 17:53
Кількість переглядів: 261

В цей прекрасний, сонячний день у Волоківській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося урочисте відкриття літнього мовного табору. Розпочалося відкриття з урочистої лінійки під час якої учні були нагороджені грамотами, отримали смачні подарунки. Також, ми відсвяткували День захисту дітей, для учнів нашої школи був організований конкурс малюнків на асфальті "Щасливе дитинство", під час якого діти намалювали свої мрії.

 Вчителька української мови Надія Василівна провела з третьокласникам цікавий літературно-фізкультурний квест "У пошуках чарівної кулі", де діти виконували різні завдання, весело танцювали, співали, бігали, розповідали вірші, проходячи шлях до перемоги. Їхні старання були нагороджені здійсненням мрій від чарівної 8-ї кулі. Також, дітям дуже сподобалася гра мандрівка, в якій поєдналися мовні, літературні та фізкультурні завдання. Всі отримали величезне задоволення від весело та корисно проведеного часу.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь