Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Святкування Міжнародного дня захисту дітей у Валякузьминській ЗОШ

Дата: 03.06.2019 18:09
Кількість переглядів: 254

Щорічно в Україні і світі відзначається радісне і веселе дитяче свято - Міжнародний день захисту дітей. Вже стало доброю традицією і у Валякузьминській ЗОШ І-ІІ ст. щорічно відзначати це прекрасне свято. Свято розпочалось привітальним словом педагога- організатора Загарюк- Дамян К. С., яка щиро привітала всіх присутніх із святом. Наші діти – це найдорожче, що у нас є. Адже саме в дітях хочеться бачити здійснення своїх мрій і сподівань.Цього дня на шкільному подвір’ї лунали веселі пісні, щирий сміх дітей та цікаві конкурси.

Невгамовні діти один поперед одного брали участь у конкурсах: « Кіт в мішку», «Караоке», веселі старти та найцікавіше – „Паперова вечірка». Завдання цього конкурсу було підготувати зазделегідь вдома костюм виготовлений із бумаги. Навіть не очікували, що дітям так сподобається цей конкурс. Учні за допомогою батьків підготували справжні дизайнерські речі, що свідчить про надзвичайну творчість. Щиро висловлюємо вдячність дітям, батькам та класним керівникам, які приклали зусиль до цього дійства. Свято завершилося веселою дискотекою.

Потрібно пам'ятати, що День захисту дітей — це не просто веселе свято для самих діток, а й нагадування дорослим про необхідність захищати права дитини, щоб діти росли здоровими і щасливими, вчилися і займалися улюбленою справою.
Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь