Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Oстанній дзвоник у Грушівському НВК

Дата: 03.06.2019 18:13
Кількість переглядів: 242

31 травня, у Грушівському НВК I-II ст. пролунав останній дзвоник. Для учнів дев'ятого класу остання шкільна пора. Незабаром розпочнеться доросле життя з новими можливостями та перспективами, в якому вже самостійно доведеться приймати важливі рішення. Випускники святково зайшли на лінійку. Директор закладу Попович А. Л. привітав присутніх із закінченням навчального року, подякував всім за плідну співпрацю, побажав випускникам правильно вибрати собі дорогу у житті, вручив грамоти учням, які взяли почесні місця в олімпіадах, змаганнях, конкурсах та за високі досягнення у навчанні.

Під звуки прекрасної мелодії про школу випускники 9-го класу подарували квіти та подякували людям, які  запалили у їхніх серцях багаття жаги до знань, хто віддав їм свій досвід, свою мудрість і душу – своїм вчителям.

Теплими словами подяки привітали випускники своїх батьків – рідні крила, які вчили їх літати, лагідні руки, які загоювали їхні рани, мудрих порадників, які надихали їх на нові звершення, своїх найвірніших і найкращих друзів.

Також, маленькі випускники 4-го класу декламували вірші, у яких дякували своїй першій вчительці Беженар Р.І. та вчителям, які протягом 4 років давали їм знання з різних предметів та стимул до навчання.

Від поважних гостей нашого свята, а саме: голови Волоківської ОТГ Глопіни В. І., депутата районної ради Глопіни В.І. та благочинного церкви Святих апостолів Петра і Павла Токаря Дмитра, лунали слова вітань із завершенням навчального року, висловивши слова подяки адміністрації, педагогічному та учнівському колективам за досягнення у навчанні, спорті та творчості.

Свято видалося надзвичайно гарним. Всі захоплено дивилися на виступ найменших учнів закладу - першокласників, під керівництвом своєї вчительки Мудрак М.Г., які привітали переможців конкурсів та олімпіад, всіх випускників, пообіцявши у всьому бути подібними на своїх старших друзів, щоб через вісім років гідно зайняти їх місце.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь