Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

З економікою на Ти

Дата: 04.06.2019 13:13
Кількість переглядів: 242

4 червня Центром економічного зростання Волоківської ОТГ було організовано навчально-пізнавальну вікторину «З економікою на Ти» для учнів Грушівського НВК. У веселій атмосфері, але одночасно і в стані конкуренції між командами, юні економісти дізнавалися багато нового – хто такий підприємець, що таке дефіцит, конкуренція, ринок, аукціон, та ще більше цікавих відкриттів для себе. Також разом з дітьми ми пригадали які види грошей були в Україні за час її незалежності, та змагалися хто знає більше видів іноземних валют. Також ми пригадали якими є доходи в сім’ї, і що це таке податки. Кожен черпнув для себе щось нове та пізнавальне.

В кінці перемогла дружба, і вікторина закінчилась нічиєю. За свої знання в економічній сфері дітки отримали грамоту і солодкий приз! А саме головне безліч позитивних емоцій!

Довідково: Центр економічного зростання Волоківської ОТГ створено за підтримки ЄС в межах проекту M4EG "Різні громади - спільні рішення".

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь