Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Літній мовний табір "The Travellers"

Дата: 04.06.2019 20:05
Кількість переглядів: 276

Уже не перший рік у Валякузьминській ЗОШ І-ІІ ступенів створюються умови для дітей, які хочуть підвищити свій рівень знань з іноземних мов. 3 червня розпочав свою роботу літній мовний табір "The Travellers". Урочисто відбулося відкриття табору, де вчителі іноземних мов І.Б. Токар та Ж. І. Андрійчук привітали дітей, оголосили правила перебування у таборі, провели інструктажі з техніки безпеки, ознайомили з планом роботи табору.

У цьому році організовано дві групи : з англійської та німецької. Табір об'єднав учнів 5-8 класів. У цей день, відповідно до графіка роботи, діти мали змогу розвивати свої творчі здібності, пізнавати нове заняття. У другий день "The Day of Ukraine " відбувся конкурс малюнка на асфальті на тему : "Our Motherland ". Була проведена вікторина про Україну. Перші два дні у літньому мовному таборі були дуже насиченими та цікавими.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь