Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Увага для учнів! Нова цікава можливість для вас!

Дата: 04.06.2019 20:13
Кількість переглядів: 292

Запрошуються старшокласники 13-17 років поєднати приємне з корисним на канікулах й взяти участь у Міжнародному літньому таборі «Практикуй сталий розвиток», який відбудеться в українських Карпатах 11-16 серпня 2019 року. Участь у таборі – на конкурсній основі. Дедлайн - 25 червня 2019 року. Табір розгорнеться серед карпатських гір на території мальовничого готелю-курорту «Коруна» с. Татарів Івано-Франківської області. Впродовж п’яти днів, 11-16 серпня, 50 старшокласників з України, Польщі та Молдови разом з тренерами практикуватимуть ідеї сталого розвитку: візьмуть участь у дводенній «Open Space конференції», дводенній «Майстерні майбутнього», а також в зеленій екскурсії.  УЧАСТЬ У ТАБОРІ БЕЗКОШТОВНА. Організатори покривають учасниками витрати на квитки, трансфер від і до готелю, проживання у готельних номерах, харчування, навчання. З дітьми працюватимуть й проводитимуть дозвілля тренери й ментори.

ЩО ПОТРІБНО ЗРОБИТИ, ЩОБ ВЗЯТИ УЧАСТЬ?

До 25 червня включно  заповніть онлайн-анкету. Найголовніші критерії відбору:

? знання англійської мови (розуміти, про що говорять, підтримувати розмови на загальні теми);

? мотивація;

? досвід участі у проектах, заходах, пов’язаних зі сталим розвитком: екологічні ініціативи, кліматичні зміни, енергоефективність, ресурсозбережння, біорізноманіття тощо.

З 1 липня буде оголошено список учасників, які пройшли конкурсний відбір.

Більше інформації за посиланням 

Фото без описуФото без описуФото без описуПідготовлено в межах проекту, що фінансується ЄС «Різні громади – спільні рішення для економічного зростання»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь