Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Діяльність літнього мовного табору при Валякузьминській ЗОШ І-ІІ ст.

Дата: 10.06.2019 10:07
Кількість переглядів: 450

Третій день табору "The Day of Sport" розпочався з лінійки та зарядки. Це створює позитивний настрій на цілий день. Діти із задоволенням проводили рухливі ігри та спортивні хвилинки. Дуже подабаються учнями різні види спорту: футбол, волейбол, баскетбол, під час яких вони можуть перебувати у природному для них світі гри і творчості та отримувати від цього величезне емоційне задоволення. Проводився конкурс на знання видів спорту іноземними мовами. Учні пригадували різні види спорту, ділилися своїми уподобаннями, приймали участь у спортивних змаганнях. Деякі відкрили себе по-новому, стали більш активними, розкутими, так як позаурочні види робіт дають таку можливість. А також грали в ігри за інтересами.

У четвертий день табору у Валякузьминській ЗОШ відбувся день пікніка ( The Day of Picnic). Цей табір покликано спонукати школярів практично застосувати знання з англійської мови, отримані протягом навчального року. Діти мають можливість застосувати здобуті знання у різних формах діяльності: ігрових, концертних програмах, міні-виставах тощо. Цього дня учасники табору зробили екскурсію мальовничими пагорбами села Валя Кузьмин. Інсценізували сімейний виїзд на пікнік. Показали майстер-клас з приготування салатів та бутербродів. Повторили лексику з англійської та німецької мов. Завдання мовного табору - показати дітям інший, відмінний від шкільного стиль викладання , де акцент ставиться на практичну частину і знання, які можна застосувати пізніше в інших ситуаціях. Саме через таку діяльність діти істотно розширюють свій кругозір і дізнаються багато нового.

У п'ятий день табору " The Travellers" відбувся день музики та кіно. Діти мають надзвичайну здатність запам'ятовувати нову інформацію, але абстрактне мислення ще не розвинуте в достатній мірі, що не дозволяє їм застосовувати вивчене в різних ситуаціях. Саме тому пісні та ігри є надзвичайно цінною частиною навчального процесу з учнями. Пісні забезпечують активне вживання мовних структур у ряді поєднаних речень, базуються на повторах, що сприяє кращому засвоєнню. Школярі співали пісні англійською та німецькою мовами. Прослуховували улюблені пісні сна англійській мові. Переглядали фільми та мультфільми на англійській та німецькій мовах.

Цього дня також відбулося обговорення та обмін враженнями від перебування в таборі. 
Заключною частиною табору було нагородження учасників табору та підведення підсумків. Основна мета літнього мовного табору - зацікавити учнів іноземною мовою та сприяти самостійній підготовці вдома.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь