Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Центр зайнятості населення повідомляє

Дата: 13.06.2019 08:40
Кількість переглядів: 305

Щодо працевлаштування інвалідів

Рушійною силою нашої компанії г трудовий колектив, що створений та виконує поставлені задачі на засадах взаємоповаги та відповідальності між підприємством та працівником, принципах високопродуктивної праці та благополуччя кожного працівника.

«Аутомотів Електрік Україна» проводить цілеспрямовану кадрову політику шляхом залучення, навчання та подальшої мотивації своїх працівників. При цьому, пріоритетом є постійне вдосконалення професійних навичок наших працівників, адже від цього безпосередньо залежить якість продукції та репутація компанії.

Водночас наша компанія усвідомлює і соціальну значимість трудових ресурсів. Так. особливу увагу в колективі товариство приділяє особам з обмеженими фізичними можливостями: на підприємстві створені спеціально обладнані робочі місця, підприємство відкрите для можливості працевлаштування інвалідів; в бюджеті підприємства закладені резервні кошти з метою виконання нормативно-правових актів щодо інвалідів, тощо.

Станом на сьогодні вакантними с ряд посад для працевлаштування інвалідів, при чому питання їх трудової участі оцінюється індивідуально, в залежності від фізичних можливостей кожного з них.

їа таких обставин, просимо поширювати серед осіб з інвалідністю інформацію про наше підприємство, а також направляти інвалідів для працевлаш тування в ГОВ

«АЕУ»: Чернівецька область, місто Чернівці, вулиця Руська, 248.

Контактні телефони відділу кадрів: 050 498 10 48 або 067 383 76 21.

Дякуємо за співпрацю!

З повагою,


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь