Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Літо у у Волоківському ДНЗ

Дата: 18.06.2019 13:41
Кількість переглядів: 335

Оздоровчий період 2019 у Волоківському дошкільному закладі - найблагодатніший час для фізичного розвитку дітей! Вихователі використовують усі можливості природного середовища. Завідуюча Волоківського ДЗО, Єпуре С.В., розповідає: "Лiто впевнено крокує по землi,та щедро уквiтчує її .Завiтало лiтечко i в наш дитсадок , засмiялось сонячною посмiшкою до дiток, вони защебетали мов пташенята i побiгли на вулицю веселитись.
В лiтниiй оздоровчий перiод, на вихованцiв садочка чекають спортивнi свята та розваги на свiжому повiтрi, конкурси, зустрiчi з казковами героями. Всi цi заходи подарують дiтям позитивнi емоцiї,  дадуть змогу проявити активнiсть, об"єднати дитячий колектив. Адже лiто -найкращий час для тривалого перебування на свiжому повiтрi, невеликих мандрiвок, пiд час яких дiти оздоровлюються, активно вiдпочивають. Девiз наших вихованцiв: "Через рух та гру - до здорового життя!".

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь