Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Діяльність літнього мовного табору «Rainbow» при Грушівському НВК І-ІІ ст.

Дата: 12.06.2019 13:52
Кількість переглядів: 299

Протягом одного тижня, з 3 по 7 червня, у Грушівському НВК І-ІІ ступенів було організовано роботу літнього мовного табору «Rainbow» («Веселка»). До роботи були задіяні 25 учнів та 2 вчителів. Навчання іноземній мові поєднувалося з виховними методиками, процес пізнання – з відпочинком. Виховний процес у таборі організовувався за тематичними днями: «День знайомств», «День кмітливості», «День дружби», «День природи» та «День прощань!». Учні 2-8 класів мали змогу брати участь в ігрових програмах – подорожах-квестах, вікторинах, інтелектуальних марафонах, мовознавчих калейдоскопах, конкурсах малюнків. 

Педагогами Попович В.Г. та Садовей М.І. проведено інформаційний калейдоскоп: “My country” («Моя країна»), а також бесіду «My best friend» («Мій кращий друг»). Окрім того учителі англійської мови проводили спортивні розминки, ігри, командні змагання, а також багато інших цікавих хвилин спілкування іноземною мовою.

В день закриття табору діти із задоволенням відтворювали «Фотоколаж спогадів», брали участь у фінальній вікторині та були нагороджені дипломами, які підтверджують їхню активну участь у мовному таборі «Rainbow» Грушівського НВК в 2019 році.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь