Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Діяльність літнього мовного табору «Rainbow» при Грушівському НВК І-ІІ ст.

Дата: 12.06.2019 13:52
Кількість переглядів: 281

Протягом одного тижня, з 3 по 7 червня, у Грушівському НВК І-ІІ ступенів було організовано роботу літнього мовного табору «Rainbow» («Веселка»). До роботи були задіяні 25 учнів та 2 вчителів. Навчання іноземній мові поєднувалося з виховними методиками, процес пізнання – з відпочинком. Виховний процес у таборі організовувався за тематичними днями: «День знайомств», «День кмітливості», «День дружби», «День природи» та «День прощань!». Учні 2-8 класів мали змогу брати участь в ігрових програмах – подорожах-квестах, вікторинах, інтелектуальних марафонах, мовознавчих калейдоскопах, конкурсах малюнків. 

Педагогами Попович В.Г. та Садовей М.І. проведено інформаційний калейдоскоп: “My country” («Моя країна»), а також бесіду «My best friend» («Мій кращий друг»). Окрім того учителі англійської мови проводили спортивні розминки, ігри, командні змагання, а також багато інших цікавих хвилин спілкування іноземною мовою.

В день закриття табору діти із задоволенням відтворювали «Фотоколаж спогадів», брали участь у фінальній вікторині та були нагороджені дипломами, які підтверджують їхню активну участь у мовному таборі «Rainbow» Грушівського НВК в 2019 році.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь