Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Випускний вечір у Валякузьминській ЗОШ І-ІІ ст.

Дата: 18.06.2019 14:08
Кількість переглядів: 330

Випускний вечір для кожного школяра – одночасно радісна та сумна подія, незабутня казка в якій феї у найкрасивіших, яскравих сукнях та принци у вишуканих костюмах танцюють прощальний шкільний вальс. Всі, хто 9 років сидів за однією партою, розлетяться у різні кінці країни, може й світу. Але всі вони будуть згадувати цей вечір все своє життя, як готувалися до нього, як розлучалися з однокласниками, як батьки благословляли на доросле самостійне життя під вишитими рушниками,щоб життєва стежина у самостійне життя була така ж яскрава та барвиста, як квіти на ньому.

Цього року школа проводжала у самостійне життя 14 випускників. Свято розпочалось із представлення кожного випускника , які відчували себе у цей особливий день- справжніми зірками. Честь припала представляти випускників першій вчительці Коча М. В. та класному керівнику Котик Д. І., які найкраще знали цих прекрасних випускників : їх характер , захоплення, мрії , темперамент....

На такому святковому дійстві було присутні батьки, вчителі, учні та поважні гості: Тіміш Григорій Іванович- народний депутат ВРУ ,який звернувся до випускників зі словами привітання із закінченням школи та побажаннями світлого великого шляху у майбутньому самостійному житті, побажав їм мирного неба, ніколи не забувати рідну школу та учителів, які давали їм завжди тільки добрі, мудрі поради та показували дорогу до знань, пам’ятати свою історію рідного краю та пишатися мальовничим селом Валя Кузьмина. Приємним сюрпризом став подарунок школі від Григорія Івановича, надзвичайно вдячні та щасливі. Також привітали випускників та всіх присутніх Тіміш Родіка Яковлівна - начальник відділу освіти, молоді та спорту, культури і туризму Волоківськоі ОТГ та Пентелейчук Дмитро Тодорович - начальник юридичного відділу Волоківськоі ОТГ, які побажала ніколи не забувати тих, хто їх народив, виростив та завжди підтримує у житті – їх батьків та божої ласки, яка є над ними.

Щиро та від душі випускники співали пісні «Куди іде дитинство» та « Школа» разом із учнями початкових класів , що надало більшої зворушливості та чудових емоцій.Прикрасою вечора була гарна фотозона та арка із червоною доріжкою в поєднані двох кольорів: червоного та білого.

Граціозно, красиво, мило, по-доброму, сімейно діти виконали танець зі своїми батьками, запросивши їх до себе, на майданчик. Завершилося свято неперевершеним вальсом, який на довго залишиться в пам`яті , як у випускників , так і у гостей, здавалося, що перед нами танцюють справжні зірки!!!

Адміністрація школи та вчителі висловлюють особливу подяка батькам за допомогу в підготовці до випускного вечора: оформлення місця проведення, виготовлення декорацій, атрибутів свята . Прекрасним ведучим: Черней М. та Попович А., учням початкових класів( Гантюк І., Руснак М.,Лабік Г.,Врабіє А., Дамян М., Грінчук Д. ,Попович В., Архіпова Ю., )Черней Д. і Слободян Є.- за акторські здібності, Грінчук А., за прекрасний танець.

Дорогі випускники! Не порівнюйте себе ні з ким. Тримайте голову високо і пам’ятайте: ви не кращі, не гірші, ви – просто ви, і ніхто не може цього заперечити! На все добре вам, жителі нашої громади! Хай у житті Вам тільки щастить, ми всі вам цього щиро бажаємо!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь