Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Волока ОТГ з турботою про майбутне покоління

Дата: 19.06.2019 15:32
Кількість переглядів: 316

Шановні друзі, в цьому пості хотіли би поділитись з Вами радісною новиною. Протягом п’яти років на території Волоківської ОТГ велися будівельні роботи в селі Валя Кузьмин. Будувався такий довгоочікуваний дитячий садок, адже, діти – це майбутнє, діти – це процвітання, тому всі ми хочемо, щоб вони зростали в найкращих умовах. Завдяки кропіткої праці 18.06.2019 року було отримано законне підтвердження проведеним будівельним роботам – Сертифікат  якій засвідчує відповідність закінченого будівництвом об’єкта.

Це були 3,5 років тяжкого труда, тернистого шляху, адже було пройдено багато перешкод. На будівництво та обладнання нового корпусу було витрачено коштів в сумі    6131401,82 грн. Тому від душі хочемо привітати мешканців села Валя Кузьмин та Волоківську сільську раду.

Дякуємо всім за підтримку, а саме:

Міністерству регіонального розвитку в особі віце-прем’єр-міністра – міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Зубко Геннадію Григоровичу;

Керівництву Чернівецькій ОДА  та Глибоцького району;

Депутатам Волоківської ОТГ;

Колективу Волоківської сільської ради;

Завідуючій Валякузьминського садочка Руснак Юлії Григорівні та всьому педагогічному колективу садочка;

Батькам дошкільнят Валякузьминського садочку, мешканцям села та скептикам завдяки яким, ми ціленаправлено рухались вперед до мети.

Особлива подяка народному депутату України Тімішу Григорію Івановичу, голові районної державної адміністрації  Придію Георгію Васильовичу та спеціалісту Чернівецької ОДА Марчук Христині, а також голові Волоківської сільської ради Глопіні Валентину Івановичу, людині що горіла цим проектом, яка згуртовувала, направляла та підбадьорювала всіх.

Незабаром очікуйте на повідомлення про урочисте відкриття нового корпусу садочка у с. Валя Кузьмин.

Бажаємо Всім успіху.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь