Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Випускний вечір у Грушівському НВК

Дата: 19.06.2019 17:48
Кількість переглядів: 291

Незабутній випускний — пам’ятна подія в житті кожного випускника! Серця випускників переповнені хвилюванням перед майбутнім, перед Новим. Вони залишають рідну школу, і все що чекає у дорослому житті, тепер залежить тільки від них самих. Школа навчила бути щирими, самостійними, відповідальними та чуйними. Навчила дружити, відстоювати свою думку, любити науку та дбайливо ставитися до знань, тобто дала основу того, без чого неможливо стати справжньою Людиною з великої літери!

Залишаючи стіни навчального закладу, учні віддаляються від Дитинства! Тому Головним побажанням буде: залишайтеся довше Дітьми – продовжуйте навчання у рідній громаді! 

"Побажаємо вам не розгубити все це, а примножувати, виховувати в собі найкращі якості. Удачі вам, нових досягнень, щастя і успіхів у подальшому житті!"- побажав випускникам директор Грушівського навчально-виховного комплексу Аврел Поповіч, який отримав відзнаку від Голови Волоківської ОТГ, Валентина Івановича Глопіни, за багаторічну сумлінну діяльність на посаді керівника закладу а також за якісну підготовку переможця ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії, Онуфрійчук Максима, цьогорічного випускника. 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь