Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

«Ми за мир у всьому світі»

Дата: 26.09.2019 10:15
Кількість переглядів: 4267

Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть спокійно, земля не здригається від страшних вибухів. Щороку 21 вересня люди у різних куточках планети відзначають Міжнародний день миру, свято, покликане змусити всіх не тільки задуматись, але й зробити що-небудь заради спокою на Землі. У Волоківській ЗОШ І-ІІІ ст. з 16.09 по 20.09.19 р. пройшов тиждень миру «Ми за мир у всьому світі». В рамках цього тижня було проведено ряд виховних заходів присвячених Міжнародному дню миру.

16 вересня серед учнів 3-4 класів організовано і проведено конкурс малюнків на асфальті «Ми за мирне небо України». У вівторок 17.09 цікавим та різноманітним видався конкурс плакатів на тему: «Ми за мир у всьому світі». В четвер 19.09 вчителькою трудового навчання у 5- 6 класів був проведений майстер клас зі створення голубів миру. З простого білого паперу дітки створили власноруч неперевершені білі голуби, яких вкінці підняли вверх і прокричали: «Ми за мир». Закінчився тиждень ходою миру в якій взяли участь учні 3-го класу. На протязі цього тижня також, по класах класними керівниками була проведена єдина година спілкування на тему: «Україна -це ми, Україна – це мир» , під час якої класні керівники пояснили учням яку ціну має мир на сьогоднішній день і як важливо йоги зберегти.

Хай літають завжди журавлі,

Колоски видзвонюють налиті,

Ми за те, щоб мир був на землі

Для усіх дітей на цілім світі.

Фото без опису

 

Інформацію підготовлено в рамках проекту «Різні громади - спільні рішення для економічного зростання», який реалізується через ініціативу «Мери за економічне зростання»

#M4EG#Агенція_розвитку_громад_Буковини#Різні_громади_спільні_рішення_для_економічного_зростання



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь