Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Олімпійський тиждень у Грушівському НВК

Дата: 26.09.2019 09:25
Кількість переглядів: 292

З 9 по 13 вересня 2019 року учні, вчителі, вихованці та виховательки Грушівського НВК взяли участь у проведенні “Олімпійського тижня”, під час якого учні закладу отримали можливість більше дізнатися про історію Олімпійського руху, його ідеї та принципи, про те, як загартовувати себе не лише фізично, а й інтелектуально. Протягом тижня, а саме: на уроках історії та географії школярі дізнавались про положення та звичаї Олімпійських держав, міст, де проводились попередні Олімпійські ігри та традиції Олімпійського руху в Україні.

 На уроках української мови учні вивчали олімпійські традиції та легенди різних країн світу, на уроках музики ознайомились з гімнами, народними піснями інших держав. Вчитель образотворчого мистецтва провів конкурс на кращий малюнок зі спортивної тематики серед учнів початкових класів. Під час проведення даного тижня в кожному класі класні керівники підготували та провели бесіди, вікторини, години спілкування тощо.

Перші змагання розпочали найменші дітки закладу, а саме: вихованці дошкільного підрозділу НВК. Діти взяли участь у наступних конкурсах: «Біг в парі», «Передача м’яча», «Утримай м’яч», «Найкращий водій», «Весела естафета» тощо.
Наступні змагання – «Веселі старти», що пройшли 10 вересня, покликали на шкільний стадіон учнів і вчителів 1-4 класів. Тут відбулися змагання-естафета, стрибки в довжину, веселі конкурси тощо.

11-12 вересня учні 5-9 класів зібралися на спортивні змагання «Старти надії». Вчителем фізичного виховання Вільчаком Д.Д. було організовано пробіг Олімпійського тижня, а саме: дистанцію в 500 м. долали учні 5-7 класів, 1000 м. – учні 8-9 класів. Пізніше учні взяли участь у змаганнях з футболу та піонерболу. Також проводилися різні змагання: стрибки в довжину, короткі пробіги, висіння на руках тощо. У п’ятницю, 13 вересня, відбувся Олімпійський урок у 8 – 9 класах на тему: «Спортивне і фізичне виховання – утвердження здорового способу життя та зміцнення миру».

 Вчитель фізичної культури Вільчак Д.Д. розповів про важливість здорового способу життя для кожного, про історію Олімпійських Ігор та досягнення українських спортсменів в Олімпійських Іграх.

Веселими і задоволеними залишилися всі учні й вчителі. Ми ще раз побачили, що в нашому закладі ростуть сильні, спритні й сміливі. Тож бажаємо всім спортсменам тільки перемог – як на спортивних майданчиках, так і за їхніми межами!

Фото без опису

 

Інформацію підготовлено в рамках проекту «Різні громади - спільні рішення для економічного зростання», який реалізується через ініціативу «Мери за економічне зростання»

#M4EG#Агенція_розвитку_громад_Буковини#Різні_громади_спільні_рішення_для_економічного_зростання



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь