Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Святкування Міжнародного Дня Миру у Грушівському НВК

Дата: 27.09.2019 17:41
Кількість переглядів: 230

Міжнародний День Миру, який святкується 21 вересня в усіх куточках  світу, привертає увагу до різнобічної роботи в підтримку миру і для того, щоб спонукати молодь, учнів на всій планеті до осмислення проблем миру та обміну інформацією та практичним досвідом діяльності по його досягненню. З 17-21  вересня 2019 року в Грушівському НВК були проведені ряд виховних заходів присвячених Міжнародному Дню Миру, а саме: години спілкування, бесіди, конкурс малюнків, масова формація учнів під гаслом «МИР» та оформлено зону для фотографій.

Проведення даних заходів сприяє до осмислення головної мети у житті кожного з нас «пам'ятати про усе добре, що в нас є, використовувати це у своєму житті, у своїх словах і вчинках, дарувати добро тим, хто поруч з нами, довіряти один одному, надавати допомогу і знати, що ми комусь потрібні».

Фото без опису

 

Інформацію підготовлено в рамках проекту «Різні громади - спільні рішення для економічного зростання», який реалізується через ініціативу «Мери за економічне зростання»

#M4EG#Агенція_розвитку_громад_Буковини#Різні_громади_спільні_рішення_для_економічного_зростання



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь