Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

День дошкілля

Дата: 30.09.2019 10:04
Кількість переглядів: 228

Дошкільна освіта є первинною ланкою єдиної системи виховання та навчання, якій присвячують життя ті люди, які всім серцем розуміють дітей і віддають їм частинку своєї душі. День дошкілля – це ще одна нагода «золотому трикутнику» – педагогам, дітям та батькам – спільними зусиллями подарувати одне одному радість, створити яскраве свято, насичене вітаннями, музикою і сміхом. 26 вересня у дошкільному підрозділі Грушівського навчально-виховного комплексу уся дошкільна родина відзначала Всеукраїнський день дошкілля.

Діти середньої групи «Сонечко» та старшої групи «Веселка» вітали своїх вихователів з професійним святом. У піснях та віршах вони подякували за щиру турботу своїм наставникам, побажавши їм посмішок, здоров’я та наснаги. Вихованці радісно виконували пісні, прекрасно танцювали та водили хороводи. Наприкінці свята діти подарували усім працівникам квіти та листівки.

Найголовніша мета свята: підкреслити цінність і важливість дошкільного віку у формуванні особистості, презентувати творчий потенціал працівників-дошкільників була виконана.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 

Інформацію підготовлено в рамках проекту «Різні громади - спільні рішення для економічного зростання», який реалізується через ініціативу «Мери за економічне зростання»

#M4EG#Агенція_розвитку_громад_Буковини#Різні_громади_спільні_рішення_для_економічного_зростання


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь